Sonax producten voor doe-het-zelf autodetaillering

Na al het harde werk om de lak en carrosserie van je auto te herstellen, wil je de lak behouden. Daarvoor heb je kwaliteitsproducten nodig die snel en gemakkelijk hun werk doen. Sonax maakt het gemakkelijk om voor je voertuig te zorgen door automotive detailingbenodigdheden te leveren voor elk onderdeel van je auto, van het reinigen en polijsten van wielen tot het onderhouden van banden en motoren.

Microvezel handdoek

Als het gaat om het drogen van je voertuig, is de microvezeldoek een goede keuze. Wanneer je droogt met een traditionele katoenen handdoek, loop je het risico dat je verf krast of watervlekken achterlaat. De minuscule vezels van microvezel zijn zacht genoeg om water veilig te verwijderen zonder krassen op het oppervlak van je auto achter te laten. Je kunt ook een microvezeldoek gebruiken bij het reinigen en waxen van je auto. De vezels nemen vuil en puin van het oppervlak van je voertuig op, maar zullen er geen krassen op maken. Dit laat niets dan glans achter.

Glasreiniger

Glasreiniger is ideaal voor het verwijderen van vuil en vlekken van elk glasoppervlak. Het is ook veilig te gebruiken op getinte ruiten, zodat je je auto er als nieuw uit kunt laten zien. Deze formule is zeer eenvoudig in gebruik en werkt snel om alle soorten vuil van je autoruiten te verwijderen. De spuitfles maakt het handig voor iedereen die zijn ramen wil schoonmaken met minimale inspanning of tijd die aan de taak wordt besteed.

Carwash

Sonax carwash is een geconcentreerde carwash waarmee je je voertuig kunt reinigen. Het is milieuvriendelijk, pH-neutraal, mild en biologisch afbreekbaar, maar sterk genoeg om door vuil en vuil te snijden. Dit product is niet schurend, dus het zal de lak van je auto niet beschadigen.

Protectant

Protectant is een spray-on product dat beschermt tegen UV-stralen, waardoor uitdrogen, barsten en verbleken van je lak wordt voorkomen. Protectant helpt ook om verkleuring en watervlekken op de lak van je voertuig te voorkomen.

Wheel Ceaner Plus

Wheel Cleaner Plus is een uitstekende allround reiniger voor wielen. Het verwijdert snel remstof, vuil en straatvuil van het oppervlak van alle soorten wielen. De hoge pH-waarde (10) en het speciale reinigingsmiddel zijn ontworpen om een ​​beschermende laag op het oppervlak van je velgen achter te laten om te voorkomen dat ze weer zo snel gaan roesten als voorheen.

Zorg voor dash en trim

Dash and Trim Care is een speciale formule voor het reinigen en beschermen van het dashboard en de bekleding van je auto. Het is een niet-vette formule die geen residu achterlaat en snel droogt, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. Je kunt het dashboard en de bekleding gebruiken op lederen, vinyl, plastic of rubberen oppervlakken in je voertuig.

Shop: customcarcare.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *